Verbinding

Voor de foto-opdracht krijgen de duo’s het thema verbinding mee.

De duo’s onderzoeken eerst hoe ze het thema verbinding kunnen verbeelden met foto’s. Ze mogen het thema zo breed mogelijk interpreteren en zelf bepalen hoe ze te werk gaan. Dit kan zijn door een paar keer afspreken op pad te gaan om samen te fotograferen. Maar ze kunnne ook via de mail of app reageren op elkaars foto’s.

Het gaat erom dat ze samen het thema verbinding verbeelden en samen werken naar een expo.

Hoe de expo eruit gaat zien bepaalt men ook per duo. Dit kan door 1 grote foto of een collage of een projectie of foto’s met tekst of wat je maar vindt passen bij de gemaakte foto’s.

Daarnaast is er de website www.fotogafenvannijmegen.nl

Elk duo krijgt een pagina op de site waarop foto’s en teksten geplaatst kunnen worden. Zo kunnen geïnteresseerden het proces van de duo’s volgen.

Als opwarmertje hieronder waar je aan kunt denken bij verbinding:

aaneenschakeling, aaneenvoeging, aanhechting, aankoppeling, aansluiting,band,binding, bundeling, cohesie, combinatie, connectie, koppeling, brug, dam, relatie, samenhang, samenkoppeling, samenstelling, samensmelting, samenvoeging, schakel, schakeling, verband, vereniging, vervlechting,communicatie, lijn, telefoonlijn, telefoonverbinding, koppelstuk, tussenstuk, verbindingsstuk, contact, las, naad, voeg, associatie, bond, gemeenschap