Welkom op de de site van:

Logo Fotografen van Nijmegen

Welkom op de site van ‘Fotografen van Nijmegen’:
een project van RIBW De FotoStudio in het kader van het Waalzinnig Festival.
We willen zo graag bijdragen aan het doel van dit culturele en kunstzinnige festival: namelijk om samenwerking tussen mensen met en zonder beperking te stimuleren, zodat mensen met een beperking kunnen laten zien wat ze kunnen, meer zelfvertrouwen ontwikkelen, meer het gevoel krijgen dat ze erbij horen en het makkelijker voor hen wordt om mee te doen aan de samenleving.

In het project ‘Fotografen van Nijmegen’ gaan onze deelnemers samen met andere, professionele fotografen uit Nijmegen in duo’s aan de slag met foto-opdrachten. Zo ontstaat er verbinding en samenwerking, wordt kennis en passie voor de fotografie gedeeld en kunnen de deelnemers zich verder ontwikkelen. Uiteindelijk wordt op het festival zelf in het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis (De Mariënburgkapel) een expositie gehouden van het gemaakte werk. Een expositie die de duo’s zelf gaan vormgeven. Het festival vindt plaats op 25 september.

Op deze site kun je binnenkort de voortgang van de duo’s volgen en hun foto’s bekijken!

Inmiddels zijn er al meerdere deelnemers, mocht je interesse hebben neem dan zeker even contact met ons op om te informeren of deelname mogelijk is. (e-mail  t.d.waal@ribw-nr.nl)

Fotografen van Nijmegen is een samenwerking van:

Logo ribw fotostudio
Logo Waalzinnig